Woolly rieten mand met diverse kleuren bollen wol
Rebel with a twist logo - schaapshoofd

Oh My Pebbles

- 100% gerecycled garen -

Ben je op zoek naar een 100% gerecycled garen dat ben je bij Oh My Pebbles aan het goede adres.

Oh My Pebbles is onlangs opgericht door Elze. Een super enthousiaste onderneemster en schapen liefhebster. Haar favoriete schaap heet Pebbles. Haar voorliefde voor deze dieren en voor breien komt samen in het prachtige breigaren Woolly en Jeanius van Oh my Pebbles.

 
De visie van Elze is dat we onze kleding veel meer moeten waarderen. Ze vindt het moeilijk te begrijpen waarom zoveel kleding zo gemakkelijk wordt weggedaan. Vooral kleding die nog prima te dragen is. Maar ook is het zonde dat er zoveel kleding is van slechte kwaliteit. ‘Door je eigen product te maken, door te breien, haken of te naaien, ga je alle mooie kleding die er is gemaakt nog meer waarderen. Hoe tof om dit te doen met 100% gerecycled garen uit textielafval!’, aldus Elze van Oh My Pebbles. ‘Waarom zouden we nieuwe middelen gebruiken als we ze kunnen hergebruiken? Als je om onze planeet en om jezelf geeft, heb je nu de keuze om garens met een positieve impact te kopen!’
 
Oh My Pebbles heeft een brei- en haakgaren van gebruikte kleding in mooie kleuren en een opmerkelijk zachte kwaliteit. Bij Rebel with a Twist hebben we het gerecycled garen met een hoog gehalte aan wol in ons assortiment. En de 100% denim gerecyclede mix van gedragen spijkerbroeken.
 
Winkelwagen
Scroll naar top