rocknwool-y7NBxZuL-_w-unsplash
Rebel with a twist logo - schaapshoofd

Scheepjes

- de vegan-friendly garens van Scheepjes -

Van het Nederlands merk Scheepjes hebben we gekozen om alleen de vegan garens, zoals de Bamboo soft van de duurzame bamboe vezel en de katoenen Skies in ons assortiment op te nemen.

Eén uitzondering daarop is de Alpaca Rhythm omdat we daarvan de prachtige kleuren niet konden weerstaan.

 

Voor de vegan breiliefhebber hebben we de Bamboo Soft. Een vegan-friendly garen bestaande uit 50% bamboe en 50% katoen. Dit garen zorgt voor een soepel vallend en comfortabel en luchtig eindproduct. De 17 oogverblindende kleuren zijn gebaseerd  op kleuren van de mannelijke pauw. Het bamboegaren zorgt voor een subtiele glans.

De Skies Light en Skies Heavy zijn een 100% premium blend katoen met een handgeverfde look en zo zacht als een wolk. De serie is vernoemd naar de wolkenformaties. En de kleuren zijn van bleek blauwe schapenwolken op een zonnige dag tot het kolkende groen van een stormachtige onweerslucht. Met daartussen allerlei indigo-kleuren.

Scheepjes Alpaca Rhythm is een garen bestaande uit  80% Alpaca en 20% Extra Fine Wol. Deze combinatie geeft een zijdezachte wol met een luxe uitstraling. De Alpaca Rhythm is verkrijgbaar in 20 prachtige kleuren en is uitermate geschikt voor sjaals.

Winkelwagen
Scroll naar top