Meet the Rebel

Rebel with a twist logo - schaapshoofd

Als een schapenkop een Texelaar ontmoet

Als rasechte schapenkop leerde Alexandra Bornebroek als 8-jarige breien. Overigens met niet zoveel succes. Ze herinnert zich de eerste breilessen nog als de dag van gisteren. Haar eerste project, waar ze weken aan had gewerkt, werd door haar handwerkjuf in nog geen 2 minuten helemaal uitgehaald, omdat ze een steek had laten vallen. Zelf als leerkracht heeft Alexandra veel kinderen leren breien, en de werkjes met gaten worden vaak omgetoverd tot prachtige bijzonderheden.

Toen ze voor haar Texelse vriend een trui wilden breien met Texelse wol, bleek het niet zo eenvoudig om wol van Texel te vinden. Na een bezoek aan een Texelse schapenboer, ontstond het idee voor Rebel with a Twist. Het eigen wolmerk is nog volop in ontwikkeling. Maar er zijn zoveel bijzondere, mooie, duurzame, handgeverfde garens te vinden dat al snel het idee ontstond voor een eigentijdse winkel waar al die mooie garens van bijzondere -vooral kleinschalige wolbedrijfjes- een plekje vinden en daar vandaan omgetoverd worden tot mooie, grappige en bijzondere projecten.

Het was misschien ook wel een beetje voorbestemd als een Texelaar een Dordtse schapenkop tegenkomt. Daar moest iets met wol uit voorkomen! 

Gratis bezorgd

in Dordrecht. Ophalen kan ook

Vegan leather

Mooie collectie project bags in vegan leather

Breicafé

1e donderdag van de maand

Dierenwelzijn

en duurzaamheid vinden we belangrijk

Rebel with a twist logo - schaapshoofd

Bijzondere garens van kleinschalige ondernemingen. Groot assortiment magazines en breiboeken.

Winkelwagen
Scroll naar top