IMG_0414
Rebel with a twist logo - schaapshoofd

Project bags en opbergers

- Vegan leather en handgemaakte leren tassen -

Je breiwerk verdient mooie opbergers. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment met prachtige project bags, opbergers voor je naalden en andere accessoires. 

Voor de veganisten hebben we mooie vegan leather project bags van het Japanse ITO. En van het Deense lifestyle merk muud hebben we prachtige handgemaakte leren opbergers, etuis en projectbags.

De vegan leather project bags van ITO worden gemaakt van Soft Naoron. Dit is een sterk, scheurvast en waterafstotend papier. Door zijn zachte en flexibele structuur is het vergelijkbaar met dun leer.

Het Deense muud is in 2016 opgericht. omdat er nog geen kwaliteitsaccessoiremerk. Het leer dat muud gebruikt is afkomstig van runderen die buiten hebben rondgelopen. Het waarborgen van een gezonde en veilige leefomgeving staat ook hoog op de prioriteitenbij muud. Inmiddels bestaat de collectie -die met de hand wordt gemaakt– uit een groot aanbod van schitterende tassen en opbergers.

Van het Japanse Seeknit vind je bij Rebel with a Twist naaldenetuis in prachtige indigo tinten en met de zo kenmerkende Japanse patronen.

Winkelwagen
Scroll naar top