Rebel with a twist logo - schaapshoofd

Knitting for Olive

- duurzaam Deens wolbedrijf-

De prachtige garens van Knitting for Olive bestaan uit 100% natuurlijke vezels. De garens van Knitting for Olive worden geproduceerd met respect voor dieren en hun omgeving. De merinowol is afkomstig van een biologische boerderij in Patagonië waar mulesing niet is toegestaan, en wordt vervolgens in Italië verwerkt tot garen volgens ethische en milieurichtlijnen om een ​​garen te creëren dat vrij is van schadelijke chemicaliën.

Bij Knitting for Olive geloven ze in hoogwaardig garens gemaakt van puur natuurlijke vezels en doen ze hun uiterste best om garens te creëren in een prachtig, zorgvuldig geselecteerd, kleurenpalet.  

Op dit moment hebben wij de merino en pure silk in ons assortiment. De 100% merino is er in 50 prachtige natuurtinten en is een fijn garen om kleding mee te maken. 

De pure silk is een 100% zijde garen en geschikt om mee te breien met het merino garen. Of te gebruiken voor zomerkleding.

Naast de prachtige garens ontwerpt Knitting for Olive patronen voor mooie draagbare kleding. Niet alleen voor volwassenen maar ook ontzettend leuke baby- en kinderkleding patronen. 

Winkelwagen
Scroll naar top