karen-penroz-06ZTGDcAQFs-unsplash

Kant-en-klare kits

- selectie van bijzondere breiprojecten -

Omdat kiezen vaak lastig is, hebben wij speciaal voor jou onze favoriete breiprojecten uitgekozen en daarbij mooie garens geselecteerd.

Liever een ander garen. Of een andere kleurcombinatie. Een bolletje meer of minder. Geen probleem. We helpen je graag met het kiezen van een ander geschikt garen.  

Onze favorieten hebben we voor je in een kit, zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Zo breien we hier graag shawls. Op dit moment is Artus Shawl van Natasja Hornby onze favoriet.

Maar ook Hokei Scarf van ITO is een van onze favoriete  sjaals. Gebreid met een prachtige zijde lamswol mix van ITO en de silk mohair van het Japanse ITO. Of wat dacht je van een vrolijk gekleurde Osaka shawl. Ook voor de beginnende breier geschikt.. 

In 2023 kwam het prachtige boek Making Memories van Claudia Quintanilla uit. Vol met tijdloze breipatronen voor kinderen van 0 t/m 10 jaar. Hierbij hebben we mooie kits gemaakt met de garens van Knitting for Olive, Retrosaria Rosa Pomar, Isager en BC Garn.

En natuurlijk ontbreken de Isager collecties niet zoals Isager Archives, Isager Botanica, Isager Eco en Isager Breeze niet. 

Elk jaar nodigt het Deense wolbedrijf Isager  getalenteerde Deense knitwear designers uit om met de prachtige Isager garens een ontwerp te maken. In het voorjaar van 2024 werkten onder meer PetiteKnit, Anne Ventzel, My Favourite Things Knitwear, Helga Jona, Lene Holme Samsœ en Other Loops mee.

In de winkel aan de Voorstraat te Dordrecht hebben we veel van de ontwerpen in de winkel hangen. Dus kom eens gezellig langs. 

#isagerbreeze #isager #hokeiscarf #itoyarn #knittingforolive #makingmemories #bcgarn #isagerarchives

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven