Workshops

- voor jong en oud, starters en gevorderden -

Ken je dat? Je hebt een ontzettende leuke trui gezien die je zelf moet breien, maar je hebt nog nooit een breinaald aangeraakt. Ben je volleerd breier maar lijkt het je leuk om een middag of avond met anderen te breien. Of heb je alleen even eerste hulp bij het lezen van een patroon nodig of een techniek? 

Bij Rebel with a Twist vind je de leukste breilessen en brei workshops. Zo hebben we 1x per twee maanden een sokken workshop waarin je alle ins and outs leert over sokken breien.

Ook breien we elk kwartaal een prachtige trui tijdens de truien workshop. En komen er verschillende technieklessen aan bod zoals Roosimine, faire isle, steeking, Engelse patronen lezen.

Elke maand is er een breicafé.

Maar ook komen er  fantastische breidesigners een workshop geven. Het afgelopen jaar waren Natasja Hornby van Moonstruck Knits, Maaike van Geijn en de Franse Cinthia Vallet bij ons te gast om een workshop te geven.

Maar ook voor kleine brei ‘probleempjes’ kun je bij ons terecht op woensdagochtend bij de Eerste Hulp Bij Breien.

Kortom we hebben een gevarieerd aanbod met leuke en leerzame workshops. Ook op locatie zijn workshops mogelijk.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste breilessen en workshops. Of volg ons op Instagram.

 

Workshops
Winkelwagen
Scroll naar boven